Cautare

286 de rezultate pentru "tupeu de hot" (2.94 secunde)
Victor Ciutacu publica pe blog, la categoria "Ce-mi provoaca scarba", un articol intitulat "Partidul conservelor de fasole isi arata chilotii tanga purtati in Piata Revolutiei". Ilustratia care insoteste articolul consta in reproducerea unui articol scris de Gabriel Oprea:
'Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR), condusa de trei presedinti fosti ministri PSD, se lanseaza oficial pe 1 Mai, o sarbatoare consacrata in ultimii ani de serbarile cu mici si bere ale lui Vanghelie, unde erau prezente active in prim plan.
Tupeu maxim la partidul tradatorilor lui Oprea (UNPR): presedintele Senatului, Mircea Geoana este acuzat de UNPR ca a dus PSD "la periferia" politicii si a aruncat tara in criza, necastigand competitia cu Basescu din 2009.
Roxana Iordache publica pe blog articolul cu titlul "DE CE VREA PUTEREA SA DECLARE STARE DE NECESITATE", pe care il puteti citi in continuare. 'Crin zice, cu privire la nemernicii de la putere:
'Aproape toata lumea este de acord ca in ultimii ani, datorita stilului aiuritor si nedemn al presedintelui Traian Basescu, nimic din aceasta tara n-a mai ramas in picioare.
'Romania anului 2010 este condusa de cea mai ipocrita guvernare. Cea mai incompetenta, iresponsabila si corupta Putere din ultimii 20 de ani a reusit "performanta" de a decredibiliza totul, de a umili milioane de romani, de a perverti cu brutalitate o realitate tot mai alarmanta.
Cornel Nistorescu (foto) publica in Cotidianul.ro articolul "Traian Basescu lucrat si de Ceausescu", pe care il puteti citi in continuare. ... Un PDL-ist cu tupeu este muscat de un caine! Sare imediat si zice ca este vorba de muscatura politica.
Senatorul PSD de Dambovita, lector univ.dr. ADRIAN TUTUIANU (foto), a sustinut in Senat o declaratie intitulata "Dupa 20 de luni: ... 'Saptamana trecuta am avut parte de momente de sarbatoare.
'Reforma statului atat de trambitata de Traian Basescu devine tot mai perceptibila pe masura ce regimul politic se clatina.
'Va gandeati atunci ca dupa 21 de ani vom avea in tara un regim care sa reprezinte triumful "omului nou", tot ce a lasat mostenire mai odios comunismul in ultimele lui esaloane?
Roxana Iordache publica pe blog articolul "MASCARADA DE LA PD-L. ... El a laudat campania de genocid si distrugere nationala a guvernarii Boc, pe care o patroneaza, afirmand:
Vanzatorii de iluzii (Autor: ... Sa mimeze ingrijorarea fata de soarta milioanelor de romani si sa sustina cu un tupeu urias ca acceptarea austeritatii este o datorie a fiecaruia dintre noi.
Constantin Gheorghe publica pe blog articolul cu titlul "Un exercitiu de nesimtire", pe care il puteti citi in continuare.
Pravda.ru reaminteste intr-un material publicat luni ca un "scandal diplomatic major" izbucnit intre Romania si Rusia a pornit de la declaratiile facute de presedintele Traian Basescu la 22 iunie, prin care acesta "a justificat practic participarea tarii sale de partea lui Hitler la razboi impotriva Uniunii Sovietice".
Remarc modul in care Boc se comporta nu doar ca o marioneta in mainile lui Traian Basescu, dar mai si copiaza lipsa de respect a acestuia fata de ceilalti.
Politica externa si delicateturi O pasarica, pe post de martor ocular, mi-a povestit una draguta de la intalnirea ambasadorilor romani de la Hotelul Bucuresti. ... Printre vorbitori si Titus Corlatean, seful comisiei de politica externa a Senatului, si fost secretar de stat in MAE, daca tin eu bine minte.
Un guvern de gafeuri, o gafa de premier! Am avut astazi de ales intre mai multe subiecte pentru declaratia politica.
Necioplitul Florin Popescu Am ascultat "cu mare interes" conferinta de presa sustinuta de Florin Popescu saptamana trecuta, dupa protestul consilierilor USL din CJD. ... Dar macar, daca ar avea bun simt, ar trebui sa taca si sa nu-l doara capul de ce faceau bunicii si strabunicii nostri.
Am avut parte, in duminica ce-a trecut, de un nou episod de bascalie politica, marca inregistrata PD-L. Stapanii acestei tari si-au dat intalnire pe inserat ca sa discute probleme esentiale, de viata si de moarte. Stiute de toata lumea, plimbate din televiziune in televiziune, altminteri chestiuni secrete:
Istoria unui perdant de profesie: ... Desigur, cu exceptia "accidentului" de la congresul PSD din 2005, ale carui culise nici pana azi nu sunt elucidate deplin, si care i-a adus sefia partidului.
google-analytics.com